Giriş Kayıt
Marc Warren

Marc Warren


Oyuncu

Marc Warren, oyuncu.

Yeşil Sokak Holiganları (2005), Jonathan Strange & Mr Norrell (2015), Hogfather (2006), Hellraiser: Deader (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Gerilim Oyuncu 6.7 650
2020 Suç Oyuncu 6.9 5,032
2019 Dram Oyuncu 6.8 2,647
2019 Komedi Oyuncu 7.3 6,276
2018 Dram Oyuncu 7.2 53,122
2017 Komedi Oyuncu 6.9 4,850
2015 Dram Oyuncu 6.0 299
2015 Fantastik Oyuncu 8.1 13,972
2014 Macera Oyuncu 7.8 23,995
2012 Dram Oyuncu 6.5 671
2011 Dram Oyuncu 7.2 14,670
2011 Dram Oyuncu 7.5 5,929
2010 Dram Oyuncu 7.0 1,544
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,230
2009 Suç Oyuncu 8.4 83,484
2008 Komedi Oyuncu 7.0 259
2008 Aksiyon Oyuncu 6.7 410,790
2008 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 71
2008 Dram Oyuncu 6.6 353

Bale Ayakkabıları
2007 Dram Oyuncu 6.6 9,198
2006 Korku Oyuncu 5.2 1,725
2006 Dram Oyuncu 7.4 11,079
2006 Komedi Oyuncu 8.7 1,050

Kör Topraklar
2006 Dram Oyuncu 6.4 3,912

Colour Me Kubrick
2005 Komedi Oyuncu 6.1 6,926

Yeşil Sokak Holiganları
2005 Suç Oyuncu 7.4 162,673
2005 Korku Oyuncu 4.4 11,994
2004 Suç Oyuncu 7.9 10,909
2004 Suç Oyuncu 7.1 2,523
2004 Suç Oyuncu 8.2 23,620
2003 Suç Oyuncu 8.3 10,588
2003 Dram Oyuncu 4.9 1,345

Yetim Çocuğa Türkü
2003 Dram Oyuncu 7.5 4,835
2002 Suç Oyuncu 7.1 2,757
2002 Dram Oyuncu 6.5 879
2002 Dram Oyuncu 5.3 350

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Oyuncu 9.4 534,564
2001 Dram Oyuncu 6.7 144
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,407
1999 Suç Oyuncu 7.6 627
1998 Fantastik Oyuncu 5.3 1,673

Tehlikenin Pençesinde
1998 Suç Oyuncu 5.9 3,595
1998 Suç Oyuncu 5.8 438
1997 Dram Oyuncu 7.8 565
1996 Biyografi Oyuncu 7.6 56,944
1996 Dram Oyuncu 7.3 553
1995 Macera Oyuncu 7.1 761
1995 Suç Oyuncu 7.8 2,692
1994 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,903
1992 Tarihi Oyuncu 7.1 490
1984 Suç Oyuncu 6.7 4,159
1978 Aile Oyuncu 7.1 1,687
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film