Giriş Kayıt
Jack Warner

Jack Warner (85)


Oyuncu

Horace John Waters, 24 Ekim 1895 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The Quatermass Xperiment (1955), The Blue Lamp (1950), Carve Her Name with Pride (1958), Jigsaw (1962) gibi yapımlarla biliniyor.

Jack Warner, 23 Mayıs 1981 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Horace John Waters
Doğum Tarihi: 24 Ekim 1895
Ölüm Tarihi: 23 Mayıs 1981
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Akrep
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel Oyuncu 8.5 24
1979 84 Korku Oyuncu 5.4 1,190
1962 67 Suç Oyuncu 7.2 1,619
1958 63 Biyografi Oyuncu 7.2 1,865
1955 60 Korku Oyuncu 6.6 7,227

Kadın Katilleri
1955 60 Komedi Oyuncu 7.6 31,668
1954 59 Suç Oyuncu 6.5 303
1954 59 Komedi Oyuncu 6.6 248
1953 58 Dram Oyuncu 6.6 480
1953 58 Dram Oyuncu 6.5 313
1952 57 Komedi Oyuncu 6.1 192
1951 56 Macera Oyuncu 5.6 247
1951 56 Dram Oyuncu 8.1 25,773
1950 55 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,570
1949 54 Komedi Oyuncu 6.2 254
1948 53 Aksiyon Oyuncu 6.3 756
1947 52 Suç Oyuncu 7.1 2,400
1947 52 Macera Oyuncu 6.6 556
1947 52 Macera Oyuncu 6.7 1,805
1947 52 Suç Oyuncu 6.9 1,126
1946 51 Savaş Oyuncu 7.0 1,185
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film