Giriş Kayıt
Jordan Warkol

Jordan Warkol (37)


Oyuncu

Jordan Warkol, 21 Kasım 1986 doğumlu oyuncu.

The Little Rascals (1994), (1999) Rocket Power (1999), (1996) Carpool (1996), (1998) Milo (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Kasım 1986
Diğer Bir İsmi: Jordan Blake Warkol
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 14 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,533
1999 Animasyon Oyuncu 6.8 10,556

Bir Böceğin Hayatı
1998 12 Animasyon Oyuncu 7.2 316,232
1998 12 Korku Oyuncu 4.1 1,097
1997 Gizem Oyuncu 7.9 5,490
1996 10 Komedi Oyuncu 5.0 5,295
1994 Animasyon Oyuncu 7.6 36,802
1994 8 Komedi Oyuncu 6.3 56,615
1994 8 Aile Oyuncu 5.1 402
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film