Giriş Kayıt
Jeff Ward

Jeff Ward


Dublör, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Jeff Ward, dublör, oyuncu, yönetmen asistanı.

25. Saat (2002), Hayalet Köpek: Samuray Tarzı (1999), Oyunun Galibi (1998), Köşe Başındakiler (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeffrey Ward
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Dublör 6.7 3,394

Doktor Strange
2016 Aksiyon Dublör 7.5 528,602
2015 Dram Dublör 5.7 8,212

İhtiyar Delikanlı
2013 Aksiyon Oyuncu 5.8 63,907
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 77,316
2012 Korku Dublör 3.1 182

Koruyucu
2012 Aksiyon Dublör 6.5 97,131
2011 Korku Dublör 3.8 1,534
2011 Dram Dublör 6.4 14,803
2009 Komedi Dublör 6.6 17,435
2009 Dram Dublör 6.5 368
2009 Dram Dublör 5.8 411

Tıkanma
2008 Komedi Dublör 6.5 30,575

Önyargı
2008 Dram Dublör 4.3 825

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Oyuncu 6.8 80,356

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Dublör 7.8 369,884
2007 Aksiyon Dublör 7.6 744
2007 Dram Dublör 5.6 518
2007 Aksiyon Dublör 4.5 380

Tetikçi
2007 Aksiyon Dublör 7.2 293,854
2007 Korku Dublör 3.1 215
2006 Dram Dublör 6.0 16,877

İçerideki Adam
2006 Suç Dublör
Oyuncu
7.6 315,955

Küçük Manhattan
2005 Komedi Dublör 7.5 21,307

Son Dilek
2005 Komedi Dublör 6.6 3,870

Görünmez Çocuklar
2005 Dram Dublör 7.5 3,674
2005 Komedi Dublör 3.3 6,814
2005 Komedi Dublör 5.7 1,378

Kanlı Sokaklar 2
2005 Müzikal Dublör 4.6 1,321

Palindrom
2004 Komedi Dublör 6.7 11,647
2004 Aksiyon Dublör 6.8 292,458
2003 Dram Oyuncu 5.5 712
2003 Müzikal Oyuncu 3.9 303

Devlet Başkanı
2003 Komedi Dublör 5.5 17,169

Yeni Bir Ülkede
2002 Dram Dublör 7.7 39,151

25. Saat
2002 Suç Dublör 7.6 163,344

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 Aksiyon Dublör 6.7 188,498
2002 Dram Dublör 7.0 9,551
2002 Dram Oyuncu 5.9 2,991

Sakın Konuşma
2001 Suç Dublör 6.3 46,123

Örümceğin Maskesi
2001 Aksiyon Dublör 6.4 69,464

Savaş Sanatı
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Oyuncu
5.7 27,577

Bir Rüya İçin Ağıt
2000 Dram Dublör 8.3 707,663

Hoş Kaza
2000 Komedi Dublör 7.2 9,137

Soprano Ailesi
1999 Suç Dublör 9.2 259,162

Evrenin Askerleri: Geri Dönüş
1999 Aksiyon Dublör 4.2 26,700
1999 Komedi Dublör 6.8 6,297
1999 Dram Dublör 6.9 6,684
1999 Suç Dublör 6.7 34,302

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 Aksiyon Dublör 7.5 79,998
1999 Suç Dublör 6.1 4,150
1999 Komedi Dublör 5.6 1,789

Bıçağın İki Yüzü
1998 Aksiyon Dublör
Çeşitli
7.1 229,344

Bin Yılın Sporu
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Dublör
Çeşitli
4.2 2,621

Oyunun Galibi
1998 Dram Dublör 6.9 41,547
1997 Suç Dublör 8.7 82,512

Para Konuşur
1997 Aksiyon Editorial Department 6.2 26,198

Beyaz Saray'da Cinayet
1997 Aksiyon Dublör 6.1 26,883

Zenginlikte Ve Yoksullukta
1997 Komedi Dublör 5.8 9,427
1997 Aksiyon Oyuncu 6.5 150
1997 Animasyon Oyuncu 8.7 24,340
1997 Dram Dublör 6.6 1,186

Çılgın Ve Vahşi
1997 Komedi Dublör 5.1 21,359
1996 Biyografi Dublör 6.9 18,367

Fidye
1996 Most Popular by Genre Dublör 6.6 111,976

Günışığı
1996 Aksiyon Dublör 5.9 61,963

Çılgın Lise
1996 Komedi Dublör 5.5 12,063
1996 Biyografi Dublör 7.7 2,687
1996 Dram Dublör 6.7 4,655

6 Numaralı Kız
1996 Komedi Dublör
Oyuncu
5.1 5,565

Para Treni
1995 Aksiyon Dublör 5.7 36,722

Zor Ölüm 3
1995 Aksiyon Dublör 7.6 343,426
1995 Suç Yönetmen Asistanı
Dublör
6.9 18,127

Köşe Başındakiler
1995 Dram Dublör
Oyuncu
6.9 19,120
1995 Komedi Dublör 6.7 1,468

Savaş
1994 Dram Dublör 6.8 11,446

Düşme Noktası
1994 Aksiyon Dublör 5.6 18,169
1994 Aksiyon Oyuncu 4.8 203
1994 Suç Dublör 7.8 1,824

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Dublör 6.3 32,530
1994 Komedi Dublör 7.0 8,270

Uçurumun Kenarında
1994 Suç Dublör 6.6 12,731

İşkolik
1994 Komedi Dublör 6.6 12,145

Çılgın Beyzbolcular 2
1994 Komedi Dublör 5.6 23,582
1994 Suç Dublör 6.2 7,292
1994 Suç Dublör 7.6 11,295

Günaha Davet
1993 Suç Dublör 7.8 117,575
1993 Gerilim Dublör 5.9 3,804

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Dublör 6.7 146,871

Barınağın Meleği
1993 Dram Dublör 7.2 2,180
1993 Fantastik Dublör 5.2 7,251
1992 Biyografi Dublör 7.7 76,520

57 Numaralı Yolcu
1992 Aksiyon Dublör 5.9 42,419
1992 Suç Dublör 7.1 21,476

Orman Ateşi
1991 Dram Dublör 6.5 15,674

Zehirli Sokaklar
1991 Suç Dublör 6.7 28,994

Dehşetin Nefesi
1990 Dram Dublör 7.5 91,394

İki Kadın Arasında
1990 Dram Dublör 6.6 10,014

Mavi Savaşçı
1990 Aksiyon Dublör 5.7 11,299

Hayalet
1990 Dram Dublör 7.0 181,052
1990 Aksiyon Oyuncu 5.6 222

Gangsterlerin Arasında
1990 Suç Dublör 7.2 19,543
1990 Suç Dublör 7.6 29,500
1990 Suç Dublör 7.0 28,000
1990 Komedi Dublör 6.8 18,050

Hür Kan
1989 Aksiyon Dublör 6.4 35,362
1989 Dram Dublör 5.2 612
1989 Aksiyon Dublör 5.5 396
1988 Komedi Dublör
Çeşitli
6.1 355
1988 Animasyon Oyuncu 5.9 54

Şeytan Çıkmazı
1987 Korku Dublör 7.3 73,795
1986 Dram Oyuncu 6.0 551

Para Tuzağı
1986 Komedi Dublör 6.4 46,410
1985 Aksiyon Dublör 6.9 11,921
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,022) The 100 (1,662) La casa de papel (1,259) Fear the Walking Dead (1,257) Euphoria (1,254) Chernobyl (1,100) The Big Bang Theory (1,087) Legion (1,007) Mindhunter (984) Big Little Lies (907)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019