Giriş Kayıt
B.J. Ward

B.J. Ward


Oyuncu

Betty Jean Ward, oyuncu.

Scooby-doo Zombi Adasında (1998) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Betty Jean Ward
Diğer Bir İsmi: BJ Ward | Betty Jean Ward
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Oyuncu 5.5 833

Mutluluk Peşinde
2007 Komedi 5.9 10,237
2006 Aksiyon Oyuncu 7.6 345
2005 Komedi Oyuncu 5.5 3,422
2001 Animasyon Oyuncu 7.0 9,710
2001 Animasyon Oyuncu 7.6 26,568

Kuşlar Artık Şarkı Söylemiyor
2001 Dram Oyuncu 6.4 2,256

Scooby Doo ve Uzaylı İstilacılar
2000 Animasyon Oyuncu 6.8 7,846
2000 Animasyon Oyuncu 7.8 3,505
1999 Animasyon Oyuncu 8.3 51,186
1999 Animasyon Oyuncu 7.3 9,360

Scooby-doo Zombi Adasında
1998 Animasyon Oyuncu 7.7 18,132

Voltran: Üçüncü Boyut
1998 Macera Oyuncu 6.1 209
1997 Komedi Oyuncu 3.9 77
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 39,413
1996 Animasyon Oyuncu 7.7 2,752
1995 Animasyon Oyuncu 5.5 5,550
1995 Animasyon Oyuncu 8.4 850

Masallar Prensi
1994 Animasyon Oyuncu 6.1 25,645
1994 Animasyon Oyuncu 8.0 18,583

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Oyuncu 5.8 31,633
1993 Animasyon Oyuncu 6.4 503
1992 Animasyon Oyuncu 5.4 12,119
1991 Animasyon Oyuncu 6.0 701
1991 Animasyon Oyuncu 7.6 17,732
1991 Dram Oyuncu 5.6 4,348
1991 Aile Oyuncu 6.6 3,650

Jetgiller
1990 Animasyon Oyuncu 5.5 5,719
1990 Animasyon Oyuncu 6.4 2,591
1988 Animasyon Oyuncu 7.1 2,674
1988 Animasyon Oyuncu 6.2 269
1988 Animasyon Oyuncu 6.7 5,180
1987 Animasyon Oyuncu 8.4 2,606
1987 Animasyon Oyuncu 7.0 6,018
1986 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,695
1986 Animasyon Oyuncu 7.6 11,061

Rüzgârlı Vadi
1984 Animasyon Oyuncu 8.0 183,221

Voltran: Evrenin Koruyucusu
1984 Animasyon Oyuncu 7.9 5,207
1981 Animasyon Oyuncu 6.9 1,899

Şirinler
1981 Animasyon Oyuncu 7.1 21,129
1960 Animasyon Oyuncu 8.6 35,751
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film