Giriş Kayıt
Julie Walters

Julie Walters


Oyuncu

Julie Walters, oyuncu.

1997 yılının Temmuz ayında Grant Roffey ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Aşkın Kitabı (2007), Takvim Kızları (2003), Educating Rita (1983), Tek Hakkın Var (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

8.3 (3 Oy)
  • Currently 166.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ayı Paddington Peru'da
2024 Macera Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 5.6 10,105
2019 Animasyon Oyuncu 4.9 7,797
2018 Dram Oyuncu 7.1 15,417

Mary Poppins Dönüyor
2018 Komedi Oyuncu 6.7 95,537

Mamma Mia! Yeniden Başlıyoruz
2018 Komedi Oyuncu 6.6 109,821

Cüce Dedektif Şerlok
2018 Animasyon Oyuncu 5.2 14,154

Ayı Paddington 2
2017 Animasyon Oyuncu 7.8 94,714

Yıldızlar Asla Ölmez
2017 Biyografi Oyuncu 6.7 10,756
2016 Dram Oyuncu 7.3 3,325
2015 Dram Oyuncu 7.5 150,991
2015 Dram Oyuncu 7.3 4,568

Ayı Paddington
2014 Komedi Oyuncu 7.3 134,434
2014 Dram Oyuncu 6.0 6,906

Kahraman Şövalye Justin
2013 Animasyon Oyuncu 6.0 6,439
2013 Komedi Oyuncu 3.9 2,392

Tek Hakkın Var
2013 Biyografi Oyuncu 6.8 13,149
2012 Animasyon Oyuncu 6.1 2,466

Cesur
2012 Animasyon Oyuncu 7.1 444,353
2012 Dram Oyuncu 8.2 7,351
2012 Belgesel Oyuncu 8.5 24

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 953,034

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet
2011 Animasyon Oyuncu 5.9 59,920

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Oyuncu 7.7 602,266
2010 Biyografi Oyuncu 7.8 391
2009 Komedi Oyuncu 6.2 113

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Oyuncu 7.6 598,621
2009 Biyografi Oyuncu 7.5 604
2008 Komedi Oyuncu 6.5 276,086

Aşkın Kitabı
2007 Biyografi Oyuncu 7.0 65,322

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Oyuncu 7.5 636,362
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,271
2006 Suç Oyuncu 6.6 1,015
2006 Komedi Oyuncu 6.6 11,043
2005 Dram Oyuncu 6.7 3,305
2005 Dram Oyuncu 7.0 252

Mickybo Ve Ben
2004 Komedi Oyuncu 7.2 2,453

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
2004 Macera Oyuncu 7.9 695,312

Takvim Kızları
2003 Komedi Oyuncu 6.9 28,096
2003 Dram Oyuncu 7.2 406
2003 Belgesel Oyuncu 7.2 296

Harry Potter ve Sırlar Odası
2002 Macera Oyuncu 7.4 695,689
2002 Dram Oyuncu 7.9 784
2002 Komedi Oyuncu 6.7 141

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Oyuncu 7.6 860,087
2001 Aile Oyuncu 6.5 915

Dans Etmenin Sırrı
2000 Komedi Oyuncu 7.7 143,888

Kız Kardeşim
1994 Dram Oyuncu 6.5 3,685
1991 Dram Oyuncu 8.6 825
1988 Komedi Oyuncu 5.9 4,393

Kulaklarını Dik
1987 Biyografi Oyuncu 7.1 6,557
1987 Komedi Oyuncu 6.3 1,881
1985 Biyografi Oyuncu 6.7 1,763
1983 Komedi Oyuncu 7.2 14,972
1981 News Oyuncu 3.6 2,789
1970 Dram Oyuncu 7.8 402
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film