Giriş Kayıt
Kevin Walsh

Kevin Walsh


Kameraman

Kevin Walsh, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Kein P. Walsh
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kevin Hakkında Konuşmalıyız
2011 Suç Kameraman 7.5 124,926

Limit Yok
2011 Gizem Kameraman 7.4 496,440

Kim Kiminle Nerede
2009 Komedi Kameraman 7.1 67,390

Şefkat
2009 Suç Kameraman 5.5 7,309
2009 Komedi Kameraman 7.0 18,112

Müzede Bir Gece
2006 Macera Kameraman 6.4 290,082

Stepford Kadınları
2004 Komedi Kameraman 5.3 56,779

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Kameraman 6.0 34,132

Melekler Amerika'da
2003 Dram Kameraman 8.2 24,574
1994 Komedi Kameraman 7.0 8,258

Çılgın Beyzbolcular 2
1994 Komedi Kameraman 5.6 23,573
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019