Giriş Kayıt
Robert Walpole

Robert Walpole


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Robert Walpole, yapımcı, yönetmen asistanı, oyuncu.

Handsome Devil (2016), The Stag (2013), The Eclipse (2009), (2014) Ölüm Fısıltısı (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Yapımcı 7.3 347
2021 Gerilim Yapımcı 6.3 248
2018 Komedi Yapımcı 6.6 1,811
2018 Komedi Yapımcı 6.3 714
2018 Komedi Yapımcı 5.8 222
2016 Dram Yapımcı 7.0 17,026
2015 Dram Yapımcı 7.2 2,031
2015 Biyografi Yapımcı 6.4 1,695

Ölüm Fısıltısı
2014 Korku Yapımcı 5.8 14,863
2014 Dram 6.6 437
2013 Komedi Yapımcı 6.0 4,489

Harika Tınılar
2012 Biyografi Yapımcı 7.2 5,588
2012 Spor Yönetmen    
2010 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 224
2009 Dram Yapımcı 6.0 3,133

Sihirli mantar
2007 Korku Yönetmen Asistanı
Yapımcı
4.6 17,665

Yaşam Koşusu
2005 Dram Yapımcı 6.6 972
2004 Komedi Yapımcı 6.4 1,092

Gençlik Ateşi
1991 Komedi 0 7.6 38,723
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024