Giriş Kayıt
David Walliams

David Walliams (52)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

David Edward Williams, 20 Ağustos 1971 Banstead, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

2010 yılının Mayıs ayında Lara Stone ile evlendi. 5 yılın ardından 2015 yılının Eylül ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

Little Britain (2003), Come Fly with Me (2010), Little Britain USA (2008), Suç Ortakları (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Edward Williams
Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1971
Doğum Yeri: Banstead, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: David Williams
Burcu: Aslan
Boyu: 1.88 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 52 Komedi Oyuncu 5.3 441
2021 50 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,402
2019 48 Animasyon Oyuncu 6.7 25,654
2019 48 Aksiyon Oyuncu 6.0 168,399
2019 48 Animasyon Senarist    
2018 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.2 392
2018 Komedi Oyuncu 5.4 410
2018 Aile Senarist
Oyuncu
6.4 603
2016 Animasyon Oyuncu 7.6 1,899
2016 Animasyon Oyuncu 7.4 1,171
2016 45 Dram Oyuncu
Senarist
5.5 724
2015 Komedi Senarist
Oyuncu
6.0 277

Suç Ortakları
2015 Macera Yapımcı
Oyuncu
6.4 2,701
2014 43 Komedi Oyuncu
Senarist
6.4 963
2014 43 Komedi Oyuncu 2.6 893

Kahraman Şövalye Justin
2013 42 Animasyon Oyuncu 6.0 6,418
2013 42 Komedi Oyuncu
Senarist
5.9 1,359

Ateşli Bakışlar
2013 42 Biyografi Oyuncu 6.0 7,319
2013 Komedi Senarist
Oyuncu
6.7 2,117

Büyük Umutlar
2012 41 Dram Oyuncu 6.3 13,720
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,375

Cadının Süpürgesi
2012 41 Animasyon Oyuncu 7.5 4,698
2012 Komedi Oyuncu 8.2 6,580
2012 41 Belgesel Oyuncu 9.3 7
2012 41 Aile Oyuncu
Senarist
6.6 1,429
2011 40 Animasyon Oyuncu 6.8 40
2011 40 Belgesel Oyuncu 8.6 10
2010 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.5 9,829

Salaklar Sofrası
2010 39 Komedi Oyuncu 5.9 111,035

Çılgın Köpek
2010 39 Komedi Oyuncu 4.3 17,492
2009 38 Belgesel Oyuncu 7.5 104
2009 Talk-Show Oyuncu 6.0 1,157
2008 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.6 6,708

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 37 Aksiyon Oyuncu 6.5 225,212

Bakireler Diyarı
2007 36 Dram Oyuncu 4.7 8,685
2007 36 Dram Oyuncu 6.7 2,071

Yıldız Tozu
2007 36 Macera Oyuncu 7.6 284,930

Koş Şişko Koş
2007 36 Komedi Oyuncu 6.5 69,820
2007 Komedi Oyuncu 5.8 4,415
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,160
2007 Komedi Senarist
Oyuncu
4.2 64
2006 35 Komedi Oyuncu
Senarist
7.5 1,098
2006 35 Biyografi Oyuncu 6.5 121,700

Tristram Shandy: Uyduruk Bir Öykü
2005 34 Komedi Oyuncu 6.7 13,171

Dumanlı Kafalar
2005 34 Biyografi Oyuncu 5.7 4,159
2005 34 Belgesel Oyuncu 7.6 1,265
2005 Komedi Oyuncu 7.7 6,143
2005 Komedi Oyuncu 8.4 2,944
2004 33 Suç Oyuncu 7.1 2,468
2004 Müzik Oyuncu 4.3 4,874
2004 Game-Show Oyuncu 6.1 1,878

Zombilerin Şafağı
2004 33 Komedi Oyuncu
7.9 593,131
2003 Komedi Senarist
Oyuncu
7.7 26,080
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 253
2000 Suç Oyuncu 7.9 6,425
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,379

Korkusuz Soyguncular
1999 28 Aksiyon Oyuncu 6.3 10,444
1993 Komedi Oyuncu 7.7 2,830
1985 Dram Oyuncu 4.7 9,213
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024