Giriş Kayıt
Peter Waller

Peter Waller (68)


Yönetmen Asistanı

Peter Waller, 19 Mart 1951 doğumlu yönetmen asistanı.

Nil'de Ölüm (1978), Yentl (1983), Protocol (1984), The Shout (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1951
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 36 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 234
1985 34 Macera Yönetmen Asistanı 6.7 22,593
1984 33 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 4,247
1984 33 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.1 1,812
1983 32 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 11,411
1983 32 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 11,558
1982 31 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.0 208,747
1982 31 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 390

Kızıllar
1981 30 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.4 19,257

Ada
1980 29 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.3 3,566

Nil'de Ölüm
1978 27 Suç Yönetmen Asistanı 7.3 25,080
1978 27 Korku Yönetmen Asistanı 6.7 3,251

Savaş Köprüleri
1977 26 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 47,645

Çöl Kahramanları
1977 26 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 2,738
1976 25 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 1,039
1975 24 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 1,051
1975 24 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 1,631
1975 24 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.7 434
Dizi Altyazıları
Mindhunter (2,348) Game of Thrones (2,335) The 100 (1,858) Legion (1,756) Preacher (1,630) La casa de papel (1,563) The Terror (1,301) Chernobyl (1,183) Big Little Lies (1,148) The Big Bang Theory (1,077)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019