Giriş Kayıt
Paul Walker

Paul Walker (40)


Oyuncu, Yapımcı

Paul William Walker IV, 12 Eylül 1973 Glendale, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Hızlı ve Öfkeli 6 (2013), Hızlı ve Öfkeli 7 (2015), Hızlı ve Öfkeli 5 (2011), Hızlı Ve Öfkeli (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Paul Walker, 30 Kasım 2013 tarihinde (40 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Paul William Walker IV
Doğum Tarihi: 12 Eylül 1973
Ölüm Tarihi: 30 Kasım 2013
Doğum Yeri: Glendale, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul W. Walker
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.88 m
9.3 (144 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (44)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu
7.2 338,124
2014 Oyuncu 6.5 396

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Oyuncu
5.7 37,772
2014 Komedi Oyuncu 5.7 285

Hızlı ve Korkusuz
2013 40 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.9 13,991

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 40 Aksiyon Oyuncu 7.1 349,506

Yaşam Savaşı
2013 40 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.5 26,575

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 40 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.9 10,034
2012 39 Belgesel Oyuncu 7.2 38

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 38 Aksiyon Oyuncu 7.3 332,684

Hırsızlar
2010 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 53,802
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 77

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 36 Aksiyon Oyuncu 6.6 244,962
2008 35 Komedi Oyuncu    
2008 35 Dram Oyuncu 6.2 16,294

Bobby Z
2007 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 13,518
2007 34 Komedi Oyuncu 2.9 504

Atalarımızın Bayrakları
2006 33 Dram Oyuncu 7.1 112,011

Kutup Macerası
2006 33 Macera Oyuncu 7.3 56,923

Kaçış
2006 33 Aksiyon Oyuncu 7.4 94,371

Maviliklere Doğru
2005 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 70,525
2005 Talk-Show Oyuncu 4.5 256

Yeni Yıl
2004 31 Dram Oyuncu 6.2 8,384

Zaman Ötesi
2003 30 Aksiyon Oyuncu 5.6 57,661
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,861

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 30 Aksiyon Oyuncu 5.9 233,957
2003 30 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 2,467

Asla Yabancılarla Oynama
2001 28 Dram Oyuncu 6.6 60,555

Hızlı Ve Öfkeli
2001 28 Aksiyon Oyuncu 6.8 323,802

Saklı Seçilmişler
2000 27 Suç Oyuncu 5.6 29,693

Yıkıntı Saray
1999 26 Dram Oyuncu 6.5 20,766

İşte Böyle Bir Kız
1999 26 Komedi Oyuncu 5.9 78,930

Kazanma Hırsı
1999 26 Komedi Oyuncu 6.5 39,402

Yaşamın Renkleri
1998 25 Komedi Oyuncu 7.5 115,180

Çılgın Kardeşler
1998 25 Komedi Oyuncu 4.0 2,512
1995 Dram Oyuncu 7.1 193
1994 21 Komedi Oyuncu 3.5 1,244
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,704
1987 14 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 350
1986 13 Komedi Oyuncu 4.9 2,199
1984 Dram Oyuncu 6.7 3,815

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.1 5,284
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019