Giriş Kayıt
Larrington Walker

Larrington Walker (70)


Oyuncu

Larrington Walker, 01 Ocak 1947 Kingston, Jamaica doğumlu oyuncu.

Larrington Walker, 03 Eylül 2017 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1947
Ölüm Tarihi: 03 Eylül 2017
Doğum Yeri: Kingston, Jamaica
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.5 103,032
2014 67 Dram Oyuncu 5.1 460
2000 Dram Oyuncu 4.8 959
1999 52 Komedi Oyuncu 7.1 21,914
1984 Suç Oyuncu 6.5 2,526
1979 Macera Oyuncu 7.8 1,644
1970 Dram Oyuncu 7.6 198
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,063) The 100 (1,859) Fear the Walking Dead (1,455) Euphoria (1,418) La casa de papel (1,246) Yellowstone (1,166) The Big Bang Theory (1,162) 13 Reasons Why (1,143) Legion (1,136) Mindhunter (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019