Giriş Kayıt
H.M. Walker

H.M. Walker (59)


Senarist

Harley M. Walker, 27 Haziran 1878 West Middlebury, Ohio, ABD doğumlu senarist.

Güvenlik Sonra Gelir (1923), The Music Box (1932), Big Business (1929), Helpmates (1932) gibi yapımlarla biliniyor.

H.M. Walker, 23 Haziran 1937 tarihinde (59 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Harley M. Walker
Doğum Tarihi: 27 Haziran 1878
Ölüm Tarihi: 23 Haziran 1937
Doğum Yeri: West Middlebury, Ohio, ABD
Diğer Bir İsmi: H.W. Walker
Takma İsmi: Beany
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 Belgesel Çeşitli 7.3 2,357
1935 57 Komedi Senarist 6.4 30
1934 56 Kısa Metraj Senarist 7.3 1,483
1934 56 Komedi Senarist 7.6 2,212
1934 56 Komedi Senarist 7.4 1,049
1933 55 Kısa Metraj Senarist 7.5 1,888
1932 54 Komedi Senarist 6.3 219
1932 54 Komedi Senarist 7.2 2,477
1932 54 Komedi Senarist 7.3 1,421
1932 54 Kısa Metraj Senarist 7.3 2,302
1932 54 Kısa Metraj Senarist 6.9 1,430
1932 54 Komedi Senarist 7.9 7,637
1932 54 Komedi Senarist 7.3 1,298
1932 54 Kısa Metraj Senarist 7.7 2,424

Gece Kuşları
1931 53 Kısa Metraj Senarist 7.4 1,834
1931 53 Kısa Metraj Senarist 7.1 1,578
1931 53 Kısa Metraj Senarist 7.2 1,290
1931 53 Komedi Senarist 6.8 2,639
1931 53 Kısa Metraj Senarist 7.3 1,443
1931 53 Kısa Metraj Senarist 7.3 1,797
1931 Kısa Metraj Senarist 6.8 1,453
1931 53 Kısa Metraj Senarist 7.4 1,590
1930 52 Komedi Senarist 7.3 2,454
1930 52 Komedi Senarist 5.6 46
1930 52 Komedi Senarist 7.1 1,865
1930 52 Kısa Metraj Senarist 7.5 2,085
1930 52 Kısa Metraj Senarist 7.2 1,790
1930 52 Komedi Senarist 7.3 2,143
1930 52 Kısa Metraj Senarist 7.4 1,709
1930 Kısa Metraj Senarist 7.5 1,663
1929 51 Komedi Senarist 6.8 908
1929 51 Komedi Senarist 7.0 1,235
1929 51 Komedi Senarist 6.9 718
1929 51 Komedi Senarist 7.2 1,152
1929 51 Kısa Metraj Senarist 7.1 1,650
1929 Kısa Metraj Senarist 7.2 1,308
1929 51 Kısa Metraj Senarist 6.9 1,461
1929 51 Komedi Senarist 7.0 1,255
1929 51 Komedi Senarist 7.0 1,263
1929 51 Kısa Metraj Senarist 7.6 3,239
1929 51 Komedi Senarist 6.8 753
1929 Komedi Senarist 7.0 950
1929 51 Komedi Senarist 7.6 1,806
1928 50 Komedi Senarist 6.9 1,003
1928 Kısa Metraj Senarist 6.7 845
1928 50 Komedi Senarist 7.2 1,478
1928 50 Komedi Senarist 6.3 734
1928 50 Komedi Senarist 6.7 762
1928 50 Komedi Senarist 6.7 785
1928 Kısa Metraj Senarist 6.6 1,195
1928 50 Komedi Senarist 6.7 1,075
1928 50 Komedi Senarist 7.2 1,284
1928 Komedi Senarist 5.9 610
1927 49 Komedi Senarist 6.0 542
1927 Komedi Senarist 6.7 554
1927 49 Kısa Metraj Senarist 7.1 1,345
1927 Komedi Senarist 6.6 934
1927 49 Komedi Senarist 7.1 10
1927 49 Komedi Senarist 6.8 1,037
1927 49 Komedi Senarist 5.9 593
1927 Komedi Senarist 6.8 782
1927 Komedi Senarist 6.2 618
1927 Komedi Senarist 6.2 641
1927 Komedi Senarist 6.0 499
1927 49 Komedi Senarist 6.4 559
1927 49 Komedi Senarist 6.5 923
1926 Kısa Metraj Senarist 5.4 543
1926 Kısa Metraj Senarist 5.5 89
1926 48 Komedi Senarist 5.1 394
1924 46 Kısa Metraj Senarist 5.2 202
1924 Komedi Senarist 5.7 231
1923 45 Macera Senarist 7.3 1,845

Güvenlik Sonra Gelir
1923 45 Komedi Senarist 8.1 21,187
1922 44 Komedi Senarist 7.1 1,558
1922 44 Komedi Senarist 7.0 1,918
1921 43 Komedi Senarist 6.8 1,156
1921 43 Kısa Metraj Senarist 7.5 1,930
1921 Komedi Senarist 6.6 794
1921 43 Komedi Senarist 6.7 848
1920 42 Komedi Senarist 6.9 1,153
1920 42 Komedi Senarist 6.6 960
1920 42 Komedi Senarist 6.9 1,275
1920 42 Komedi Senarist 6.8 1,561
1920 42 Komedi Senarist 6.6 1,334
1919 41 Komedi Senarist 6.9 1,092
1919 41 Komedi Senarist 6.9 1,284
1919 Komedi Senarist 5.6 215
1919 41 Komedi Senarist 5.4 68
1919 41 Komedi Senarist 6.9 1,146
1918 Komedi Senarist 6.4 193
1918 Komedi Senarist 5.6 316
1918 40 Komedi Senarist 5.8 289
1917 Kısa Metraj Senarist 6.2 110
1917 Komedi Senarist 6.0 324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023