Giriş Kayıt
Alice Walker

Alice Walker (75)


Oyuncu, Senarist

Alice Malsenior Walker, 09 Şubat 1944 Eatonton, Georgia, ABD doğumlu oyuncu, senarist.

Mor Yıllar (1985) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alice Malsenior Walker
Doğum Tarihi: 09 Şubat 1944
Doğum Yeri: Eatonton, Georgia, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 69 Belgesel Oyuncu 7.3 59
2008 64 Belgesel Oyuncu 6.7 119
2004 60 Belgesel Oyuncu 7.4 755
2001 57 Belgesel Oyuncu 7.5 516

Mor Yıllar
1985 41 Dram Senarist
Çeşitli
7.8 72,060
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019