Giriş Kayıt
Amr Waked

Amr Waked (51)


Oyuncu, Yapımcı

Amr Waked, 12 Nisan 1973 Cairo, Mısır doğumlu oyuncu, yapımcı.

Lucy (2014), Syriana (2005), Yemen'de Somon Avı (2011), Ramy (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Nisan 1973
Doğum Yeri: Cairo, Mısır
Burcu: Koç
Boyu: 1.78 m
7.0 (3 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kraliçenin Oyunu
2023 50 Dram Oyuncu 6.6 546
2022 49 Dram Oyuncu    
2021 48 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,038
2020 47 Aksiyon Oyuncu 5.4 292,408
2019 Komedi Oyuncu 8.0 16,583
2017 44 Dram Oyuncu 4.3 93

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 44 Aksiyon Oyuncu 5.3 118,939
2017 Gerilim Oyuncu 6.7 8,894
2017 44 Gerilim Oyuncu 5.0 764

Büyük Tuzak
2014 41 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,302
2014 Macera Oyuncu 8.0 78,924
2014 41 Aksiyon Oyuncu 6.4 536,046
2013 Macera Oyuncu 5.6 308
2012 Aksiyon Oyuncu 5.2 345
2012 39 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.8 614

Salgın
2011 38 Dram Oyuncu 6.8 316,568

Yemen'de Somon Avı
2011 38 Komedi Oyuncu 6.8 67,190
2011 38 Dram Oyuncu 7.4 1,538
2008 Biyografi Oyuncu 7.5 5,184
2005 32 Dram Oyuncu 6.9 134,552
2005 Suç Oyuncu 8.5 6,775
2004 31 Aksiyon Oyuncu 7.2 3,642
2004 31 Dram Oyuncu 6.7 1,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film