Giriş Kayıt
Simon de Waal

Simon de Waal


Senarist, Oyuncu

Simon de Waal, Amsterdam, Noord-Holland, Hollanda doğumlu senarist, oyuncu.

Leak (2000), Het gouden uur (2022), Sleepers (2022), Smeris (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Amsterdam, Noord-Holland, Hollanda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Senarist 7.8 945
2022 Suç Senarist 7.6 1,304
2014 Suç Senarist 7.7 2,100
2014 Komedi 7.8 220
2012 Gerilim 6.3 1,444
2012 Aksiyon Senarist 6.5 547

Korku Efendisi
2010 Korku 5.6 9,687
2002 Dram Senarist 6.3 311

Leak
2000 Aksiyon Oyuncu
Senarist
7.0 3,002
1999 Dram Senarist 6.6 103
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film