Giriş Kayıt
Anneke von der Lippe

Anneke von der Lippe (58)


Oyuncu

Anneke von der Lippe, 22 Temmuz 1964 doğumlu oyuncu.

Eyewitness (2014), En affære (2018), De nærmeste (2015), Yuva Hasreti (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Temmuz 1964
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Esrarengiz Canavar
2022 58 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,278
2021 57 Aksiyon Oyuncu 6.2 943
2021 Dram Oyuncu 5.2 176
2020 Dram Oyuncu 7.2 3,353
2018 54 Dram Oyuncu 5.9 1,000
2018 54 Suç Oyuncu 6.8 34,867
2018 54 Dram Oyuncu 5.5 2,263
2015 51 Dram Oyuncu 5.6 1,537

Yuva Hasreti
2015 51 Dram Oyuncu 5.6 1,221
2014 Suç Oyuncu 7.4 1,699
2013 49 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 447
2013 Suç Oyuncu 7.4 549
2013 49 Dram Oyuncu 5.6 655
2010 46 Animasyon Oyuncu 6.8 83
2010 46 Dram Oyuncu 3.3 263

Melek
2009 45 Dram Oyuncu 6.7 854

Bulanık Sular
2008 44 Dram Oyuncu 7.6 5,980
2008 44 Dram Oyuncu 6.4 631
2008 44 Aksiyon Oyuncu 5.7 608

Soğuk Yemek
2008 44 Dram Oyuncu 5.1 988
1998 Müzik Oyuncu 5.7 165
1998 34 Dram Oyuncu 6.9 680
1997 33 Oyuncu 6.1 579
1995 31 Oyuncu    
1995 31 Dram Oyuncu 5.3 267
1992 28 Dram Oyuncu 5.0 31
1992 28 Dram Oyuncu 6.9 99
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023