Giriş Kayıt
Tomas von Brömssen

Tomas von Brömssen (79)


Oyuncu

Tomas von Brömssen, 08 Mayıs 1943 Örgryte, Västra götalands län, İsveç doğumlu oyuncu.

Köpek Olarak Hayatım (1985), Lust och fägring stor (1995), Tårtgeneralen (2018), Mannen från Mallorca (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mayıs 1943
Doğum Yeri: Örgryte, Västra götalands län, İsveç
Burcu: Boğa
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 79 Komedi Oyuncu 4.9 22
2022 79 Dram Oyuncu 6.5 468
2021 78 Komedi Oyuncu    
2019 76 Aile Oyuncu 5.6 7
2018 75 Oyuncu 6.8 4,590
2017 Komedi Oyuncu 7.0 457
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,978
2013 70 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 107
2013 70 Dram Oyuncu 7.0 5,401
2013 70 Romantik Oyuncu 6.0 2,019
2012 69 Animasyon Oyuncu 6.2 33
2011 Talk-Show Oyuncu 5.7 183
2011 68 Dram Oyuncu 5.9 2,832
2010 67 Dram Oyuncu 3.3 263
2000 Dram Oyuncu 6.8 105

Sofi'nin Dünyası
1999 56 Dram Oyuncu 5.8 1,942
1998 Müzik Oyuncu 5.7 165
1997 54 Komedi Oyuncu 6.1 3,165
1997 54 Dram Oyuncu 6.1 17
1995 52 Dram Oyuncu 6.8 6,834
1992 49 Dram Oyuncu 5.3 393
1992 News Oyuncu 4.3 380
1989 46 Dram Oyuncu 6.0 863
1989 46 Animasyon Oyuncu 7.3 1,384
1989 Game-Show Oyuncu 3.6 159
1986 43 Oyuncu 6.3 564

Köpek Olarak Hayatım
1985 42 Dram Oyuncu 7.6 21,551
1985 Suç Oyuncu 7.6 547
1984 41 Aksiyon Oyuncu 6.9 2,075
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023