Giriş Kayıt
Lina Volonghi

Lina Volonghi (76)


Oyuncu

Lina Volonghi, 04 Eylül 1914 Genoa, Liguria, İtalya doğumlu oyuncu.

A Difficult Life (1961) yapımıyla biliniyor.

Lina Volonghi, 24 Şubat 1991 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Eylül 1914
Ölüm Tarihi: 24 Şubat 1991
Doğum Yeri: Genoa, Liguria, İtalya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 70 Dram Oyuncu 6.3 642
1977 63 Komedi Oyuncu 6.0 97
1975 61 Komedi Oyuncu 6.5 1,056
1965 51 Komedi Oyuncu 4.8 122
1964 50 Komedi Oyuncu 4.8 36

A Difficult Life
1961 47 Komedi Oyuncu 8.0 1,849
1955 41 Komedi Oyuncu 6.4 164
1954 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,081
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023