Giriş Kayıt
José Luis de Vilallonga

José Luis de Vilallonga (87)


Oyuncu, Senarist

José Luis de Vilallonga, 29 Ocak 1920 Madrid, İspanya doğumlu oyuncu, senarist.

Darling (1965), Aşıklar (1958), Tiffany'de Kahvaltı (1961), Beşten Yediye Cléo (1962) gibi yapımlarla biliniyor.

José Luis de Vilallonga, 30 Ağustos 2007 tarihinde (87 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 29 Ocak 1920
Ölüm Tarihi: 30 Ağustos 2007
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Jose Luis De Villalonga | José De Villalonga | Jos
Burcu: Kova
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Oyuncu 4.3 140
1995 75 Senarist 6.9 320
1989 69 Dram Oyuncu 4.6 1,202
1985 65 Macera Oyuncu 5.0 404
1983 63 Macera Oyuncu 3.8 180
1983 63 Dram Oyuncu 4.3 186
1980 60 Dram Oyuncu 7.0 118
1976 56 Dram Oyuncu 6.7 381
1973 53 Suç Oyuncu 5.2 20

Hırsızlar
1971 51 Suç Oyuncu 6.6 3,041

Ruhların Jülyeti
1965 45 Komedi Oyuncu 7.4 14,846
1965 45 Dram Oyuncu 7.0 7,965
1965 45 Komedi Oyuncu 7.3 8,130

Prenses Süreyya
1965 45 Komedi Oyuncu 6.0 311
1964 Komedi Oyuncu 6.7 779

İntikam Ateşi
1964 44 Dram Oyuncu 6.7 2,286

Vurgun
1963 43 Suç Oyuncu 7.3 4,205
1963 43 Suç Oyuncu 7.0 351

Beşten Yediye Cléo
1962 42 Komedi Oyuncu 7.8 27,761
1962 42 Komedi Oyuncu 6.1 169

Tiffany'de Kahvaltı
1961 41 Komedi Oyuncu 7.6 193,438
1961 41 Komedi Oyuncu 5.4 75

Aşıklar
1958 38 Dram Oyuncu 7.2 5,975
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film