Giriş Kayıt
Joseph Vijay

Joseph Vijay (49)


Oyuncu, Müzisyen

Joseph Vijay, 22 Haziran 1974 Madras, Tamil Nadu, Hindistan doğumlu oyuncu, müzisyen.

Leo (2023), Thuppakki (2012), Mersal (2017), Kaththi (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Haziran 1974
Doğum Yeri: Madras, Tamil Nadu, Hindistan
Diğer Bir İsmi: Vijay Chandrasekhar | Ilyathalapathi | Ilayathalap
Takma İsmi: Ilayathalapathy
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
7.8 (4 Oy)
  • Currently 155/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 49 Aksiyon Oyuncu 7.2 55,033
2023 49 Aksiyon Oyuncu 6.9 26,681
2022 48 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,593
2022 48 Aksiyon Oyuncu    
2020 46 Aksiyon Oyuncu    
2019 45 Aksiyon Oyuncu 6.7 24,179
2018 44 Aksiyon Oyuncu 6.7 21,758
2017 43 Aksiyon Oyuncu 5.8 11,564
2017 43 Aksiyon Oyuncu 7.5 37,972
2016 42 Aksiyon Oyuncu 7.3 22,944
2015 41 Fantastik Oyuncu 4.3 10,261
2014 40 Aksiyon Oyuncu
Müzik
8.1 29,961
2014 40 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.2 13,832
2014 40 Aksiyon Oyuncu 6.1 52
2013 39 Suç Oyuncu 8.1 2,966
2013 39 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.3 11,624
2012 38 Aksiyon Oyuncu
Müzik
8.1 37,751
2012 38 Aksiyon Oyuncu 5.8 23,812
2012 38 Komedi Oyuncu 7.8 16,642
2011 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 12,668
2011 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 7,541
2010 36 Aksiyon Oyuncu 3.0 8,673
2009 35 Aksiyon Oyuncu 5.1 5,416
2009 35 Aksiyon Oyuncu 3.6 4,518
2008 34 Aksiyon Oyuncu 4.2 4,855
2007 33 Aksiyon Oyuncu 7.5 13,636
2005 31 Aksiyon Oyuncu
Müzik
7.4 7,031
2004 30 Aksiyon Oyuncu 8.1 16,663
2003 29 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,922
2003 29 Aksiyon Oyuncu 4.7 1,496
2003 29 Komedi Oyuncu 6.6 2,267
2002 28 Oyuncu 6.0 2,041
2002 28 Oyuncu 6.5 1,716
2001 27 Dram Oyuncu 7.9 5,167
2000 26 Romantik Oyuncu 7.9 6,180
1999 25 Dram Oyuncu 8.3 6,504
1997 23 Oyuncu 6.8 1,411
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024