Giriş Kayıt
Pedro Vicuña

Pedro Vicuña


Oyuncu

Pedro Vicuña, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Oyuncu 6.0 1,379
2018 Dram Oyuncu 8.0 10
2017 Dram Oyuncu 7.0 106
2013 Suç Oyuncu 8.6 82

Karşımdaki Gece
2012 Komedi Oyuncu 6.1 523
2012 Dram Oyuncu 7.3 55
2011 Dram Oyuncu 7.0 16
2010 Dram Oyuncu 4.9 182
2010 Dram Oyuncu 8.2 49
2010 Komedi Oyuncu 7.9 61
2007 Dram Oyuncu 6.8 94
2007 Dram Oyuncu 6.3 830
2004 Suç Oyuncu 7.5 54
2004 Aksiyon Oyuncu    
2003 Dram Oyuncu 7.9 307
1999 Komedi Oyuncu 6.5 1,008
1994 Dram Oyuncu 6.3 141
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024