Giriş Kayıt
Karin Viard

Karin Viard


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Karin Viard, oyuncu, senarist, yapımcı.

Hayatımın Şarkısı (2014), Polis (2011), Rien à déclarer (2010), Kadın İsterse (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Karine Viard
9.6 (7 Oy)
  • Currently 191.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (34)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 5.6 47
2023 Komedi Oyuncu 6.5 22
2023 Dram Senarist
Yapımcı
Oyuncu
   
2023 Komedi Oyuncu    
2023 Komedi Oyuncu 6.0 67
2023 Dram Oyuncu 7.0 35
2022 Komedi Oyuncu    
2022 Komedi Oyuncu 6.3 87
2021 Dram Oyuncu 6.7 34
2021 Komedi Oyuncu 6.2 75
2021 Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu 6.0 12
2020 Suç Oyuncu 6.1 822
2019 Suç Oyuncu 6.0 1,680

Bakın Nasıl Kıvırıyoruz
2018 Oyuncu 5.6 571
2018 Oyuncu 7.2 1,703
2018 Komedi Oyuncu 5.6 356

Kıskanç
2017 Komedi Oyuncu 6.1 1,593

Çılgın Ziyaretçiler 3: İhtilal
2016 Komedi Oyuncu 4.6 4,771
2016 Komedi Oyuncu 5.8 588
2016 News Oyuncu 6.4 149
2015 Komedi Oyuncu 5.2 1,185
2015 Komedi Oyuncu 5.7 4,446
2015 Oyuncu 6.2 674
2015 Oyuncu 5.7 1,039

Hayatımın Şarkısı
2014 Komedi Oyuncu 7.3 29,962
2014 Komedi Oyuncu 5.8 578
2014 Dram Oyuncu 5.5 192
2013 Oyuncu 6.6 880
2013 Dram Oyuncu 5.8 2,168

It Happened In Saint Tropez
2013 Komedi Oyuncu 5.4 1,145
2013 Komedi Oyuncu 5.7 70

Bana Kendinden Bahset
2012 Oyuncu 6.2 877

Polis
2011 Suç Oyuncu 7.3 15,416

Gökten Bir Uydu Düştü
2011 Komedi Oyuncu 6.4 2,118

Acı Tatlı Tesadüfler
2011 Komedi Oyuncu 5.8 2,359

Kadın İsterse
2010 Komedi Oyuncu 6.4 11,394
2010 Komedi Oyuncu 6.4 15,310
2010 Komedi Oyuncu 6.5 848

Dünyanın Son Günü
2009 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 1,127
2009 Komedi Oyuncu 5.8 2,116
2009 Komedi Oyuncu 6.5 1,283
2008 Komedi Oyuncu 6.8 12,898

Saint Tropez Tatili
2008 Komedi Oyuncu 4.6 597
2007 Dram Oyuncu 6.2 414
2006 Komedi Oyuncu 6.1 434

Cehennem
2005 Dram Oyuncu 6.8 2,566

Ölümcül Çözüm
2005 Komedi Oyuncu 7.3 8,459
2005 Komedi Oyuncu 5.8 224
2004 Dram Oyuncu 6.4 570
2002 Komedi Oyuncu 6.5 2,586

İş Yok Zaman Çok
2001 Dram Oyuncu 7.3 5,046

Çocuk Oyunu
2001 Dram Oyuncu 5.3 944
2000 Komedi Oyuncu 5.9 351

Aşkın Büyüsü
1999 Biyografi Oyuncu 6.5 2,031
1999 Dram Oyuncu 7.3 459
1999 Komedi Oyuncu 6.0 675
1997 Komedi Oyuncu 5.9 2,050
1996 Dram Oyuncu 6.2 194
1996 Suç Oyuncu 5.0 86

Protesto
1995 Suç Oyuncu 8.1 198,775
1995 Komedi Oyuncu 6.1 54

Ayrılık
1994 Dram Oyuncu 6.9 1,154
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
1992 Komedi Oyuncu 6.4 901
1992 Suç Oyuncu 6.0 808

Şarküteri
1991 Komedi Oyuncu 7.5 90,460

Danielle Teyze
1990 Komedi Oyuncu 7.1 3,743
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film