Giriş Kayıt
Raimondo Vianello

Raimondo Vianello (47)


Oyuncu, Senarist

Raimondo Vianello, 07 Mayıs 1922 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu, senarist.

"Casa Vianello" (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Mayıs 1922
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Riccardo Vianello | Raimondo Viani
Burcu: Boğa
Boyu: 1.86 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Komedi Senarist 6.3 85
1980 Komedi Senarist 6.0 344
1976 Komedi Senarist 4.6 188
1975 Komedi Senarist 5.9 145
1974 Senarist 5.1 171
1973 Komedi Senarist 5.7 143
1972 Senarist 6.2 105
1971 Senarist 6.4 60
1971 Komedi Senarist 5.7 115
1968 46 Komedi Oyuncu 5.1 45
1967 45 Komedi Oyuncu 6.2 7
1966 44 Komedi Oyuncu 3.8 23
1966 44 Senarist
Oyuncu
4.6 21
1966 44 Komedi Oyuncu 5.1 43
1966 44 Komedi Oyuncu 5.5 104
1966 44 Dram Oyuncu 6.2 206
1966 44 Komedi Oyuncu 4.2 13
1965 43 Komedi Oyuncu 4.3 25
1965 43 Komedi Oyuncu 6.2 326
1965 43 Komedi Oyuncu 5.2 68
1964 42 Komedi Oyuncu 4.8 36
1964 42 Komedi Oyuncu 5.5 94
1964 42 Oyuncu 4.8 21
1964 42 Komedi Oyuncu 5.7 200
1963 41 Komedi Oyuncu 5.1 16
1963 41 Komedi Oyuncu 6.4 105
1963 41 Komedi Oyuncu 5.2 37
1963 41 Komedi Oyuncu 6.0 34
1963 41 Komedi Oyuncu 5.8 288
1962 40 Oyuncu 7.3 33
1962 40 Komedi Oyuncu 4.8 26

Toto Şeytan
1962 40 Komedi Oyuncu 6.7 716
1961 39 Komedi Oyuncu 6.7 288
1961 39 Komedi Oyuncu 5.3 34
1961 39 Komedi Oyuncu 5.8 23
1961 39 Komedi Oyuncu 6.4 102
1961 39 Komedi Oyuncu 4.9 58
1961 39 Komedi Oyuncu 4.8 27
1961 39 Komedi Oyuncu 5.3 12
1960 38 Komedi Oyuncu 5.1 27
1960 38 Komedi Oyuncu 5.2 33
1960 38 Komedi Oyuncu 6.0 56
1959 37 Komedi Oyuncu 4.9 22
1959 37 Komedi Oyuncu 5.8 24
1959 37 Komedi Oyuncu 5.6 62
1955 33 Komedi Oyuncu 5.6 20
1953 31 Dram Oyuncu 6.5 1,330
1952 30 Komedi Oyuncu 5.7 30
1952 30 Komedi Oyuncu 6.3 58
1950 28 Komedi Oyuncu 6.6 303
1947 25 Komedi Oyuncu 6.1 153
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023