Giriş Kayıt
Giovanni Veronesi

Giovanni Veronesi (61)


Senarist, Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı

Giovanni Veronesi, 31 Ağustos 1962 Prato, Tuscany, İtalya doğumlu senarist, yönetmen, oyuncu, yapımcı.

Il ciclone (1996), Her Yerde Aşk (2011), Manuale d'amore (2005), Manuale d'amore 2 (Capitoli successivi) (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1962
Doğum Yeri: Prato, Tuscany, İtalya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 61 Komedi Senarist 6.6 50
2020 58 Komedi Yönetmen
Senarist
5.4 219
2020 58 Komedi Senarist    
2018 56 Komedi Yönetmen
Senarist
5.6 1,178
2017 55 Komedi Yönetmen
Senarist
5.7 413
2015 53 Komedi Senarist 4.6 622
2014 52 Komedi Senarist
Yönetmen
5.3 788
2013 51 Komedi Senarist
Yönetmen
6.6 734
2011 49 Komedi Senarist 5.3 713

Her Yerde Aşk
2011 49 Komedi Senarist
Yönetmen
5.9 4,467
2009 47 Komedi Senarist 5.2 1,052
2008 46 Dram Senarist
Yönetmen
5.7 48
2007 45 Komedi Senarist 5.3 1,612
2007 45 Komedi Yönetmen
Senarist
5.5 2,193
2005 43 Komedi Senarist 5.8 1,950
2005 43 Komedi Senarist
Yönetmen
6.3 3,715
2003 41 Komedi Senarist 5.4 1,367
2003 41 Komedi Yapımcı 6.4 450
2001 39 Komedi Senarist 5.5 810
2001 39 Komedi Senarist
Yönetmen
4.1 172
2000 38 Komedi Senarist
Oyuncu
5.0 359
2000 38 Dram 5.0 2,732
1999 37 Komedi Senarist 5.2 993
1997 35 Komedi Senarist 5.9 1,366
1996 34 Komedi Senarist 6.8 4,355
1996 34 Komedi Senarist
Yönetmen
6.0 435
1995 33 Komedi Senarist 6.4 1,487
1994 32 Senarist 4.2 212
1993 31 Tarihi Yönetmen
Senarist
5.9 274
1993 31 Senarist 5.1 47
1992 30 Komedi Senarist 4.5 441
1991 29 Senarist 6.0 290
1989 27 Komedi Oyuncu 6.6 449
1987 25 Dram Senarist
Yönetmen
5.4 96
1987 25 Senarist 5.8 204
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024