Giriş Kayıt
Lino Ventura

Lino Ventura (68)


Oyuncu

Angiolino Giuseppe Pascal Ventura, 14 Temmuz 1919 Parma, Emilia-Romagna, İtalya doğumlu oyuncu.

Gölgeler Ordusu (1969), Sicilyalilar Çetesi (1969), İkinci Nefes (1966), Medusa (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Lino Ventura, 22 Ekim 1987 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Angiolino Giuseppe Pascal Ventura
Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1919
Ölüm Tarihi: 22 Ekim 1987
Doğum Yeri: Parma, Emilia-Romagna, İtalya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.76 m
8.8 (5 Oy)
  • Currently 176/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Charles’ın Bakışı
2019 Belgesel Oyuncu    

Aşk Nelere Kadir
2010 Dram Oyuncu 6.5 758
2008 Belgesel Oyuncu 7.5 89
1986 67 Aksiyon Oyuncu 7.1 1,349
1984 65 Dram Oyuncu 6.3 738
1984 65 Suç Oyuncu 6.5 740
1983 64 Macera Oyuncu 6.0 894
1982 63 Dram Oyuncu 6.7 1,142
1982 63 Dram Oyuncu 7.3 1,074

Korkunç süphe
1981 62 Suç Oyuncu 7.6 5,463
1980 61 Komedi Oyuncu 5.5 435

Medusa
1978 59 Korku Oyuncu 6.9 7,602
1978 59 Dram Oyuncu 6.7 835

Muhteşem Cesetler
1976 57 Suç Oyuncu 7.3 2,822
1975 56 Suç Oyuncu 6.8 1,879
1975 56 Suç Oyuncu 6.3 508
1974 55 Aksiyon Oyuncu 5.5 391

Tokat
1974 55 Komedi Oyuncu 6.3 1,211

Yeni Yıl
1973 54 Komedi Oyuncu 7.3 2,004
1973 54 Komedi Oyuncu 5.3 97
1973 54 Dram Oyuncu 6.9 1,070

Baş Belası
1973 54 Komedi Oyuncu 7.1 3,715

Mazisini Satan Adam
1972 53 Suç Oyuncu 6.4 4,520

Maceracılar
1972 53 Macera Oyuncu 6.9 2,572
1971 52 Komedi Oyuncu 4.3 289
1971 52 Macera Oyuncu 5.6 609
1970 51 Suç Oyuncu 6.9 1,923

Sicilyalilar Çetesi
1969 50 Suç Oyuncu 7.4 9,256

Gölgeler Ordusu
1969 50 Dram Oyuncu 8.1 26,224
1968 49 Aksiyon Oyuncu 6.3 734

Macera Peşinde
1967 48 Macera Oyuncu 7.0 3,900
1966 47 Gizem Oyuncu 5.9 409

İkinci Nefes
1966 47 Suç Oyuncu 7.9 6,687
1966 47 Komedi Oyuncu 6.9 1,146
1966 47 Komedi Oyuncu 6.6 1,436
1965 46 Suç Oyuncu 6.6 533
1964 45 Komedi Oyuncu 6.8 2,024

Bir Hayduta Ağıt
1964 45 Dram Oyuncu 5.8 216

Çölde Takip
1964 45 Macera Oyuncu 7.0 2,754

Haydut Şansı
1963 44 Komedi Oyuncu 7.7 6,640
1962 43 Komedi Oyuncu 6.7 983
1962 43 Komedi Oyuncu 6.3 140
1961 42 Komedi Oyuncu 5.8 208
1961 42 Komedi Oyuncu 6.6 776
1961 42 Dram Oyuncu 7.0 385
1960 41 Dram Oyuncu 7.2 2,109
1960 41 Suç Oyuncu 7.5 4,474
1959 40 Dram Oyuncu 5.7 131
1959 40 Dram Oyuncu 6.4 433
1959 40 Suç Oyuncu 6.7 640
1959 40 Dram Oyuncu 6.9 889
1959 40 Dram Oyuncu 7.5 1,430
1959 40 Dram Oyuncu 6.2 73
1958 39 Biyografi Oyuncu 7.4 1,715
1958 39 Aksiyon Oyuncu 5.9 364

İdam Sehpası
1958 39 Suç Oyuncu 7.9 28,931

Zehir Hafiye
1958 39 Suç Oyuncu 7.2 2,116
1957 38 Suç Oyuncu 6.5 239
1957 38 Dram Oyuncu 6.4 140
1957 38 Gerilim Oyuncu 6.6 674
1956 37 Suç Oyuncu 6.6 345
1955 36 Suç Oyuncu 7.0 1,319
1954 35 Aksiyon Oyuncu 7.7 8,635
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film