Giriş Kayıt
René Veilleux

René Veilleux


Oyuncu Yönetmeni, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

René Veilleux, oyuncu yönetmeni, yönetmen asistanı, yönetmen.

Karlar Kraliçesi (2012), (1996) Joe'nin Böcekli Evi (1996), (1996) I Shot Andy Warhol (1996), (2009) League of Legends (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rene Veilleux
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Nuh'un Gemisi
2024 Animasyon Yönetmen 4.5 165
2023 Animasyon Yönetmen    
2018 Dram Yapımcı 5.0 164
2017 Animasyon Çeşitli 8.3 80,983
2017 Animasyon Yönetmen
Oyuncu Yönetmeni
5.5 407
2017 Animasyon Sesler 6.9 389
2016 Animasyon Oyuncu Yönetmeni
Çeşitli
5.5 767

Barbie: Uzay Macerası
2016 Animasyon Casting 5.8 1,038
2016 Animasyon Oyuncu Yönetmeni
Çeşitli
6.0 676
2015 Animasyon Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
Yönetmen Asistanı
4.4 234
2014 Dram Yapımcı 4.7 409

Hot Wheels Takımı: Kahraman Sürücüler
2014 Animasyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu Yönetmeni
5.3 220

Amerika Adalet Birliği Maceraları Zaman Tuzağında
2014 Animasyon Oyuncu Yönetmeni
Çeşitli
5.7 4,411

Karlar Kraliçesi
2012 Animasyon Oyuncu Yönetmeni
Yapımcı
Çeşitli
5.4 2,868
2010 Animasyon Casting 7.2 23
2010 Komedi Yapımcı 7.7 16
2009 Aksiyon Çeşitli 7.1 3,209
2007 Animasyon Oyuncu Yönetmeni
Senarist
Yönetmen
6.8 592
2005 Animasyon Oyuncu Yönetmeni
Senarist
Yönetmen
7.8 1,375
2005 Animasyon Yönetmen
Çeşitli
7.4 945
2004 Animasyon Senarist
Casting
8.7 45,238
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 662

Amerikalı Aşçı
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 930
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 758
1997 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 3,463
1997 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 1,804

Onu Çok Sevdim
1997 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 2,083
1996 Komedi 0 4.9 154

Joe'nin Böcekli Evi
1996 Komedi Çeşitli 5.5 14,526

Adalet İçin
1996 Dram Çeşitli 6.2 22,498
1996 Biyografi Çeşitli 6.6 7,127
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film