Giriş Kayıt
Paz Vega

Paz Vega


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Paz Vega, oyuncu, yönetmen, senarist.

2003 yılının Ocak ayında Orson Salazar ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Rambo: Son Kan (2019), Mükemmel (2004), Seks ve Lucia (2001), Monako Prensesi Grace (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
8.7 (29 Oy)
  • Currently 173.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (82)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Yönetmen
Senarist
Oyuncu
   
2023 Dram Oyuncu 5.2 106
2023 Aksiyon Oyuncu 7.0 6,603
2022 Komedi Oyuncu    
2022 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,427
2022 Macera Oyuncu 6.3 15
2021 Aksiyon Oyuncu 4.7 5,393
2021 Aksiyon Oyuncu 4.2 4,056
2021 Gerilim Oyuncu    
2020 Dram Oyuncu 5.3 247

Rambo: Son Kan
2019 Aksiyon Oyuncu 6.1 110,819
2019 Komedi Oyuncu 3.9 472
2018 Komedi Oyuncu 6.6 1,166
2018 Dram Oyuncu 5.1 178
2018 Dram Oyuncu 5.6 773
2018 Komedi Oyuncu 5.8 1,675
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 13,725
2017 Dram Oyuncu 5.2 122
2017 Komedi Oyuncu 3.3 21
2016 Dram Oyuncu 7.8 117,406
2016 Komedi Oyuncu 6.9 2,145
2016 Komedi Oyuncu 8.0 3,965
2016 Dram Oyuncu 7.5 68

Roma'da Aşk Başkadır
2015 Komedi Oyuncu 4.9 6,725
2015 Komedi Oyuncu 7.8 1,841
2015 Suç Oyuncu 5.6 2,091

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Oyuncu 6.9 48,959
2014 Gerilim Oyuncu 4.8 295

Monako Prensesi Grace
2014 Biyografi Oyuncu 5.7 21,283
2014 Biyografi Oyuncu 5.5 698
2013 Korku Oyuncu 4.8 739

Aklımı Oynatacağım
2013 Komedi Oyuncu 5.6 24,838
2013 Dram Oyuncu    
2012 Macera Oyuncu 6.9 363

Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 200,065
2011 Aksiyon Oyuncu 5.5 5,783
2010 Biyografi Oyuncu 6.8 3,454

Yanan Palmiyeler
2010 Komedi Oyuncu 5.4 3,093

Gizem
2009 Dram Oyuncu 6.5 10,713
2009 Komedi Oyuncu 5.1 3,489

Sır Perdesi
2009 Gerilim Oyuncu 4.7 2,892
2008 Aksiyon Oyuncu 4.7 63,009
2008 Dram Oyuncu 5.0 2,410
2008 Komedi Oyuncu 5.5 123
2008 Belgesel Oyuncu 7.5 90

Tarlakuşları Çiftliği
2007 Dram Oyuncu 6.5 2,333

Teresa: Hz. İsa'nın Bedeni
2007 Dram Oyuncu 4.7 486
2006 Gizem Oyuncu 5.5 917
2006 Biyografi Oyuncu 6.1 1,676

Ekspres Kasa
2006 Komedi Oyuncu 6.5 16,315

Mükemmel
2004 Komedi Oyuncu 6.4 88,981
2004 Komedi Oyuncu 5.2 926
2003 Dram Oyuncu 6.1 2,302

Yatağın Diğer Yanı
2002 Komedi Oyuncu 6.4 5,865
2002 Dram Oyuncu 5.6 2,703

Konuş Onunla
2002 Dram Oyuncu 7.9 117,994

Seks ve Lucia
2001 Dram Oyuncu 7.0 38,915
2001 Dram Oyuncu 6.0 664
1999 Romantik Oyuncu 5.9 2,607
1999 Komedi Oyuncu 6.2 888
1999 Komedi Oyuncu 7.2 13
1999 Dram Oyuncu 4.7 147
1999 Komedi Oyuncu 7.1 1,520
1998 Komedi Oyuncu 5.9 608
1997 Komedi Oyuncu 5.9 60
1996 Komedi Oyuncu 5.1 72
1994 News Oyuncu 3.2 976
1991 News Oyuncu 7.0 339
- Oyuncu 5.2 1,107
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film