Giriş Kayıt
Valentina Vargas

Valentina Vargas (59)


Oyuncu

Valentina Vargas, 31 Aralık 1964 Santiago, Şili doğumlu oyuncu.

Hellraiser: Bloodline (1996), Street of No Return (1989), Karşımdaki Gece (2012), Kanlı Tuzak (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Aralık 1964
Doğum Yeri: Santiago, Şili
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 53 Suç Oyuncu 6.7 106

Karşımdaki Gece
2012 48 Komedi Oyuncu 6.1 526

Katilin Yüzü
2011 47 Suç Oyuncu 5.7 20,173

Optik Yanılmalar
2009 45 Komedi Oyuncu 6.2 284
2008 44 Komedi Oyuncu 5.8 367
2007 Dram Oyuncu 6.9 95
2003 Dram Oyuncu 6.4 671

Kanlı Tuzak
2002 38 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,264
1996 32 Korku Oyuncu 5.1 24,740
1994 30 Komedi Oyuncu 5.9 4,136
1989 25 Aksiyon Oyuncu 5.6 603
1989 25 Aksiyon Oyuncu 4.5 72

Derinlik Sarhoşluğu
1988 24 Aksiyon Oyuncu 7.5 55,313

Gülün Adı
1986 22 Suç Oyuncu 7.7 118,045
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film