Giriş Kayıt
Jacob Vargas

Jacob Vargas (48)


Oyuncu, Yapımcı

Jacob Vargas, 18 Ağustos 1971 Michoacan, Meksika doğumlu oyuncu, yapımcı.

Trafik (2000), Bir Dalavere Öyküsü (2005), Mr. Iglesias (2019), Love Lies Bleeding (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ağustos 1971
Doğum Yeri: Michoacan, Meksika
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.71 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 7.1 3,175
2019 48 Dram Oyuncu 6.1 381
2018 47 Dram Oyuncu 6.4 1,512
2018 Suç Oyuncu 6.4 2,481

Gökyüzünün Ötesinde
2017 46 Aksiyon Oyuncu 5.3 15,664

Ortaokul: Hayatımın En Kötü Yılları
2016 45 Komedi Oyuncu 6.1 6,592
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 106,617

Gammaz Yürek
2016 45 Gerilim Oyuncu 3.5 220
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 25,523
2016 45 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.1 749
2015 44 Biyografi Oyuncu 6.9 32,651
2014 Suç Oyuncu 7.5 9,748
2014 43 Dram Oyuncu 5.8 24,452
2014 43 Biyografi Oyuncu 6.4 3,042
2014 43 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,348
2013 42 Suç Oyuncu 6.2 99
2013 42 Suç Oyuncu 6.4 464
2012 Dram Oyuncu 7.9 1,101
2012 41 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 71

Şeytan
2010 39 Dram Oyuncu 6.2 122,851

Ölüm Yarışı
2008 37 Aksiyon Oyuncu 6.4 188,953
2008 37 Dram Oyuncu 5.9 6,169
2008 37 Aksiyon Oyuncu 5.7 2,170

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Oyuncu 8.6 233,648

Bobby Z
2007 36 Aksiyon Oyuncu 5.9 13,529

Tepenin Gözleri 2
2007 36 Korku Oyuncu 5.1 57,652

Tamamlamadık mı Hâlâ?
2007 36 Komedi Oyuncu 4.2 18,391
2007 Dram Oyuncu 7.6 22,898
2006 35 Dram Oyuncu 7.0 40,163
2006 35 Suç Oyuncu 4.7 351

Kavanoz Kafa
2005 34 Dram Oyuncu 7.0 163,028

Bir Dalavere Öyküsü
2005 34 Komedi Oyuncu 5.6 5,458

Anka'nın Uyanışı
2004 33 Aksiyon Oyuncu 6.1 49,958
2004 33 Komedi Oyuncu 7.2 22

Sonsuz Aşk
2002 31 Dram Oyuncu 6.1 35,119
2001 30 Komedi Oyuncu 4.7 39,356
2001 Aksiyon Oyuncu 6.3 430

Trafik
2000 29 Suç Oyuncu 7.6 187,168

Gelecek Cuma
2000 29 Komedi Oyuncu 6.1 34,118

Ihtiras tomurcuklari
1998 27 Dram Oyuncu 6.2 3,955

Tatlı Yalanlar
1997 26 Komedi Oyuncu 6.2 39,324
1997 26 Komedi Oyuncu 5.2 196
1997 26 Biyografi Oyuncu 6.7 22,596

Tut Şu Bücürü
1995 24 Komedi Oyuncu 6.9 71,545

Denizde İsyan
1995 24 Aksiyon Oyuncu 7.3 94,387
1995 24 Dram Oyuncu 7.3 3,461
1994 23 Macera Oyuncu 5.6 149
1993 22 Komedi Oyuncu 5.8 6,356
1993 22 Macera Oyuncu 6.3 5,935
1993 22 Suç Oyuncu 6.5 1,803
1992 21 Biyografi Oyuncu 7.2 7,221
1992 21 Dram Oyuncu 6.6 3,174
1989 18 Aksiyon Oyuncu 5.7 321

Casus Aile
1988 17 Dram Oyuncu 6.0 4,571
1987 16 Suç Oyuncu 6.3 8,257
1987 16 Aile Oyuncu 5.5 10,312
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,073) The 100 (1,690) Fear the Walking Dead (1,326) Euphoria (1,304) La casa de papel (1,288) The Big Bang Theory (1,138) Chernobyl (1,117) Legion (1,047) Mindhunter (1,009) Big Little Lies (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019