Giriş Kayıt
Dominiquie Vandenberg

Dominiquie Vandenberg


Oyuncu, Dublör, Yapımcı

Dominic Horevoets, Belçika doğumlu oyuncu, dublör, yapımcı.

The Mercenary (2019), Pit Fighter (2005), Ave Marie (2021), (2009) Yeşil Sokak Holiganları 2 (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dominic Horevoets
Doğum Yeri: Belçika
Diğer Bir İsmi: Dominique Vandenberg
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,838
2019 Aksiyon Oyuncu 5.6 11,725
2019 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.3 2,123
2016 Aksiyon 4.3 1,524
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 51

Gerçek Efsane
2010 Aksiyon Oyuncu 6.4 8,969

Kasap
2009 Aksiyon Oyuncu 5.3 862

Yeşil Sokak Holiganları 2
2009 Suç Oyuncu 4.7 14,302
2009 Suç Oyuncu 5.3 668
2009 Aksiyon Oyuncu 4.4 1,159

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Dublör 6.3 169,771

Uzaylı Ajan
2007 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,342
2006 Dram Dublör
Oyuncu
6.8 58,661
2005 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,184

İskelet Adam
2004 Aksiyon Oyuncu 2.1 2,029
2003 Dram Dublör 4.1 416

New York Çeteleri
2002 Suç Oyuncu
Dublör
7.5 447,381

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Oyuncu 3.5 29,525

Ölümcül Dövüş
1995 Aksiyon Dublör 5.8 119,658
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023