Giriş Kayıt
Willem van de Sande Bakhuyzen

Willem van de Sande Bakhuyzen (47)


Yönetmen, Oyuncu

Willem van de Sande Bakhuyzen, 13 Kasım 1957 Arnhem, Gelderland, Hollanda doğumlu yönetmen, oyuncu.

Cloaca (2003), Ik omhels je met 1000 armen (2006), Leef! (2005), Lepel (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Willem van de Sande Bakhuyzen, 27 Eylül 2005 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Kasım 1957
Ölüm Tarihi: 27 Eylül 2005
Doğum Yeri: Arnhem, Gelderland, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Willem van de Sande Bakhuijzen
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Yönetmen 6.6 1,234
2005 Dram Yönetmen 6.9 809
2005 Dram Yönetmen 6.4 651
2003 46 Dram Yönetmen 7.5 1,888
2002 Dram Yönetmen 7.8 124
1995 Dram Yönetmen 8.1 110
1990 Dram Yönetmen
Oyuncu
6.6 131

Saldırı
1986 29 Dram Oyuncu 7.2 3,395
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024