Giriş Kayıt
Saverio Vallone

Saverio Vallone (64)


Oyuncu

Saverio Vallone, 29 Nisan 1955 doğumlu oyuncu.

Anthropophagus (1980) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Nisan 1955
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 40 Komedi Oyuncu 4.5 19
1992 37 Oyuncu 4.8 10
1992 37 Oyuncu    
1987 32 Dram Oyuncu 5.3 52
1984 29 Dram Oyuncu 5.1 284
1981 26 Dram Oyuncu 7.2 740
1980 25 Korku Oyuncu 5.4 4,891
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,300) The 100 (1,633) La casa de papel (1,387) Euphoria (1,205) The Big Bang Theory (1,163) Legion (1,157) Mindhunter (1,151) Chernobyl (1,150) Fear the Walking Dead (1,117) Big Little Lies (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019