Giriş Kayıt
Carlo Valli

Carlo Valli (75)


Oyuncu

Carlo Valli, 04 Ekim 1943 Asti, Piedmont, İtalya doğumlu oyuncu.

Pinocchio (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Ekim 1943
Doğum Yeri: Asti, Piedmont, İtalya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 69 Animasyon Oyuncu 6.3 233
1996 53 Komedi Çeşitli 6.8 104
1976 33 Gerilim Oyuncu 6.6 374
1975 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 28
1975 32 Western Çeşitli 6.4 2,089
1972 29 Dram Oyuncu 6.3 102
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,788) The 100 (1,695) Yellowstone (1,232) 13 Reasons Why (1,232) Fear the Walking Dead (1,141) Preacher (1,132) La casa de papel (1,107) Euphoria (1,096) Legion (1,021) Mindhunter (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019