Giriş Kayıt
Xenia Valderi

Xenia Valderi


Oyuncu

Xenia Valderi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızıl Çöl
1964 Dram Oyuncu 7.5 16,290
1959 Dram Oyuncu 7.4 1,647
1959 Komedi Oyuncu 6.5 20
1959 Komedi Oyuncu 4.3 13

Kalpazanlar Çetesi
1955 Komedi Oyuncu 7.5 6,323
1954 Dram Oyuncu 6.6 333
1954 Dram Oyuncu 6.3 49

Kamelyasız Kadın
1953 Dram Oyuncu 7.2 1,983
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023