Giriş Kayıt
Nick Ullett

Nick Ullett (78)


Oyuncu

Nicholas Metson Ullett, 05 Mart 1941 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

As the World Turns (1956) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nicholas Metson Ullett
Doğum Tarihi: 05 Mart 1941
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Nick Ullet | Nic Ullett
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 70 Komedi Oyuncu 5.8 689
2004 Aksiyon Oyuncu 7.2 563
1997 Suç Oyuncu 7.7 7,125

Kanca
1991 50 Macera Oyuncu 6.7 215,943
1990 Komedi Oyuncu 6.0 6,154
1986 45 Komedi Oyuncu 6.2 14,583
1984 Komedi Oyuncu 7.6 9,312
1956 Dram Oyuncu 6.0 1,718
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019