Giriş Kayıt
Robert Tyler

Robert Tyler (59)


Oyuncu

Barry Kaufman Stockton, California, USA, 19 Nisan 1960 Stockton, California, ABD doğumlu oyuncu.

As the World Turns (1956) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Barry Kaufman Stockton, California, USA
Doğum Tarihi: 19 Nisan 1960
Doğum Yeri: Stockton, California, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 38 Aksiyon Oyuncu 5.0 1,019
1995 Dram Oyuncu 7.3 268

Bir Askerin Hikayesi
1984 24 Dram Oyuncu 7.2 8,150
1983 23 Komedi Oyuncu 6.3 7,211
1956 Dram Oyuncu 6.0 1,722
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,649) Euphoria (1,299) Fear the Walking Dead (1,298) La casa de papel (1,127) Chernobyl (1,038) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,003) Yellowstone (976) Legion (951)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019