Giriş Kayıt
Richard Turner

Richard Turner


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Richard Turner, kameraman, görüntü yönetmeni.

Always Outnumbered (1998), (1997) Benden Bu Kadar (1997), (1983) Savaş Oyunları (1983), (1992) Görünmeyen Adamın Maceraları (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Muhteşem Howard
2008 Komedi Kameraman 6.5 13,047

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Kameraman 5.5 46,017
2003 Komedi Kameraman 5.6 13,024

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Kameraman 4.4 4,506
2000 Suç Görüntü Yönetmeni 5.3 642

Taşralılar
1999 Komedi Kameraman 5.4 12,195
1998 Dram Kameraman 7.2 1,861

Benden Bu Kadar
1997 Komedi Kameraman 7.7 256,657
1993 Fantastik Kameraman 5.2 7,241
1992 Komedi Kameraman 5.9 14,312

Melrose Place 1
1992 Dram Kameraman 5.8 10,205

Görünmeyen Adamın Maceraları
1992 Komedi Kameraman 6.0 20,701
1991 Komedi Kameraman 6.6 2,463
1990 Aksiyon Kameraman 5.8 25,427
1990 Komedi Kameraman 4.4 7,074
1987 Komedi Kameraman 6.2 12,768

Hırsız
1987 Komedi Kameraman 5.1 3,817
1986 Macera Kameraman 5.7 12,263

Kocam ve Sevgilim
1985 Komedi Kameraman 7.0 5,042
1984 Komedi Kameraman 5.8 2,719

Savaş Oyunları
1983 Bilim-Kurgu Kameraman 7.1 84,305

Doğru Yanlış
1982 Komedi Kameraman 5.7 1,588
1980 Komedi Kameraman 6.7 12,521
1980 Komedi Kameraman 6.3 3,878

Poseidon'a Dönüş
1979 Aksiyon Kameraman 4.6 4,357

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Kameraman 5.8 29,485
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,641) Mindhunter (1,849) The 100 (1,812) La casa de papel (1,667) Preacher (1,559) Legion (1,537) The Terror (1,461) Chernobyl (1,214) Big Little Lies (1,210) The Big Bang Theory (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019