Giriş Kayıt
Neil Turkington

Neil Turkington


Sanat Bölümü

Neil Turkington, sanat bölümü.

Kahraman Köpek (2004), (1999) So Weird (1999), (1999) Viper (1999), (1993) Time Runner (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Suç Sanat Bölümü 6.9 419

Yerdeniz Öyküleri
2004 Fantastik Sanat Bölümü 5.8 5,671

Kahraman Köpek
2004 Aile Sanat Bölümü 5.7 973
1999 Aile Sanat Bölümü 8.5 2,363
1999 Suç Sanat Bölümü 6.1 910
1993 Dram Sanat Bölümü 5.8 14,748
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 816
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,454) The 100 (1,798) La casa de papel (1,547) Legion (1,335) Mindhunter (1,334) Preacher (1,213) Chernobyl (1,206) Euphoria (1,160) Yellowstone (1,133) The Big Bang Theory (1,119)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019