Giriş Kayıt
Yavuz Turgul

Yavuz Turgul (78)


Senarist, Yönetmen, Yapımcı

Yavuz Turgul, 05 Nisan 1946 Istanbul, Türkiye doğumlu senarist, yönetmen, yapımcı.

Eşkıya (1996), Av Mevsimi (2010), Tosun Paşa (1976), Kabadayı (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Nisan 1946
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Koç
Web Sitesi:
8.9 (58 Oy)
  • Currently 179/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 71 Dram Senarist
Yönetmen
6.7 4,315
2010 64 Suç Yönetmen
Senarist
7.4 36,862
2007 61 Aksiyon Senarist 7.8 24,106
2005 59 Dram Yönetmen
Senarist
7.8 10,536
1998 Komedi Senarist 8.7 6,613
1996 50 Suç Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.1 72,431
1993 47 Dram Yönetmen
Senarist
7.7 3,866
1990 44 Komedi Yönetmen
Senarist
7.6 4,369
1987 41 Dram Senarist
Yönetmen
8.4 11,787
1985 39 Komedi Senarist 8.7 16,446
1984 38 Dram Yönetmen
Senarist
6.9 730
1983 37 Senarist 4.6 120
1983 37 Komedi Senarist 7.9 6,833
1982 36 Komedi Senarist 8.0 11,203
1981 35 Komedi Senarist 6.3 6,285
1981 35 Macera Senarist 8.1 9,304
1980 34 Komedi Senarist 7.6 7,438
1979 33 Komedi Senarist 6.9 2,743
1978 32 Aile Senarist 7.5 3,900
1976 30 Komedi Senarist 8.9 24,681
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film