Giriş Kayıt
Özkan Turgay

Özkan Turgay


Müzisyen

Özkan Turgay, müzisyen.

Uçurtmayı Vurmasınlar (1989), Abuzer Kadayıf (2000), Çiçek Taksi (1995), Reis Bey (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Müzik 6.7 22
2000 Müzikal Müzik 5.4 2,453
1997 Dram Müzik 3.0 28
1997 Dram Müzik 3.5 234
1995 Müzik 6.0 1,300
1993 Komedi Müzik 4.0 15
1991 Dram Müzik 6.7 18
1990 Dram Müzik 5.5 134
1990 Dram Müzik 7.6 784
1989 Suç Müzik 8.3 7,164
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024