Giriş Kayıt
Nariman Turebayev

Nariman Turebayev


Senarist, Yönetmen, Editör

Nariman Turebayev, Kazakhstan doğumlu senarist, yönetmen, editör.

Doğum Yeri: Kazakhstan
Diğer Bir İsmi: N. Turebaew
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yönetmen
Senarist
6.1 22
2013 Dram Senarist    
2006 Dram Editör 6.9 23
2003 Komedi Senarist
Yönetmen
6.9 67
1999 Senarist 6.6 22
Dizi Altyazıları
Legion (3,366) Game of Thrones (2,416) The 100 (2,272) Mindhunter (2,138) La casa de papel (1,623) Big Little Lies (1,363) Chernobyl (1,288) Fear the Walking Dead (1,211) The Big Bang Theory (1,100) Animal Kingdom (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019