Giriş Kayıt
Fabio Troiano

Fabio Troiano (49)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Fabio Troiano, 10 Ekim 1974 Turin, Piedmont, İtalya doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı.

Dopo mezzanotte (2004), Daha Ne (2010), Günler ve Bulutlar (2007), Stai lontana da me (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1974
Doğum Yeri: Turin, Piedmont, İtalya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 44 Komedi Oyuncu 4.3 165
2018 44 Biyografi Oyuncu 6.5 28
2017 43 Korku Yapımcı 3.5 90
2016 Oyuncu 6.4 63
2016 42 Komedi Senarist
Oyuncu
5.1 247
2015 41 Komedi Oyuncu 5.4 384
2015 41 Komedi Senarist
Oyuncu
5.1 200
2015 41 Macera Oyuncu 3.9 217
2013 39 Komedi Oyuncu 5.8 900
2013 Dram Oyuncu 7.1 159
2011 Komedi Oyuncu 7.2 65
2010 Komedi Oyuncu 7.0 39

Daha Ne
2010 36 Dram Oyuncu 6.0 3,335
2009 35 Komedi Oyuncu 6.5 6,096
2009 35 Komedi Oyuncu 5.3 6
2009 35 Komedi Oyuncu 6.1 216
2009 Aksiyon Oyuncu 7.4 102
2008 34 Komedi Oyuncu 6.6 476
2008 34 Kısa Metraj Oyuncu    
2007 33 Dram Oyuncu 5.2 22

Günler ve Bulutlar
2007 33 Dram Oyuncu 6.9 1,698
2007 33 Komedi Oyuncu 5.5 268
2006 32 Komedi Oyuncu 6.0 168
2005 Gizem Oyuncu 6.9 404
2004 30 Komedi Oyuncu 6.8 1,592
2003 Komedi Oyuncu 7.4 758
1999 Komedi Oyuncu 8.2 57
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film