Giriş Kayıt
Paciano Triunfo

Paciano Triunfo


Kameraman

Paciano Triunfo, kameraman.

(2006) Darwin ödülleri (2006), (2005) Aşk İksiri (2005), (2002) Cherish (2002), (2009) La mission (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölmek İçin On Üç Sebep
2017 Dram Kameraman 7.9 218,707
2015 Belgesel Kameraman 8.3 7,003
2012 Dram Kameraman 5.1 1,278
2009 Dram Kameraman 7.0 1,677

Darwin ödülleri
2006 Macera Kameraman 6.0 9,479

Aşk İksiri
2005 Dram Kameraman 5.5 4,995
2005 Suç Kameraman 5.4 6,763
2002 Komedi Kameraman 6.7 2,582

Tekno Aşk
2002 Komedi Kameraman 5.3 1,211
2000 Dram Kameraman 6.5 3,873
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,190) The 100 (1,582) La casa de papel (1,400) Mindhunter (1,272) Legion (1,213) Preacher (1,169) Chernobyl (1,094) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019