Giriş Kayıt
Richard Trinder

Richard Trinder


Oyuncu

Richard Trinder, oyuncu.

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı (2007) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 6.3 2,294
2012 Macera Oyuncu 7.2 42,212

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Oyuncu 8.1 698,594
2010 Dram Oyuncu 8.0 1,896
2010 Suç Oyuncu 6.5 1,635

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Oyuncu 7.5 459,571
1997 Suç Oyuncu 7.7 20,143
1972 Dram Oyuncu 4.8 2,572
1960 Dram Oyuncu 5.6 4,393
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,434) Mindhunter (1,778) The 100 (1,730) La casa de papel (1,565) Preacher (1,501) Legion (1,486) The Terror (1,422) Big Little Lies (1,164) Chernobyl (1,144) The Big Bang Theory (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019