Giriş Kayıt
Maarten Treurniet

Maarten Treurniet


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Netherlands, Hollanda doğumlu yönetmen, yapımcı, senarist.

Heineken Operasyonu (2011), Kenau (2014), De passievrucht (2003), Nieuwe buren (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Netherlands
Doğum Yeri: Hollanda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Yönetmen 7.1 1,100
2014 Aksiyon Yönetmen 6.5 1,741
2012 Dram Yönetmen 7.3 270

Heineken Operasyonu
2011 Suç Yönetmen
Yapımcı
Senarist
6.5 5,951
2003 Dram Yönetmen 6.7 1,341
1995 Dram Yönetmen 8.1 109
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024