Giriş Kayıt
Jerzy Trela

Jerzy Trela (77)


Oyuncu

Jerzy Trela, 14 Mart 1942 Lencze, Malopolskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Ida (2013), Na srebrnym globie (1988), Ziarno prawdy (2015), Quo Vadis (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1942
Doğum Yeri: Lencze, Malopolskie, Polonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 77 Suç Oyuncu 5.0 142
2016 74 Dram Oyuncu 3.9 12
2015 73 Komedi Oyuncu 5.4 248
2015 73 Gerilim Oyuncu 6.7 1,011
2013 71 Dram Oyuncu 7.4 47,295
2013 71 Dram Oyuncu 4.3 26
2012 70 Komedi Oyuncu 6.0 204
2010 68 Aksiyon Oyuncu 5.7 382

Umut
2007 65 Suç Oyuncu 6.1 259
2003 61 Dram Oyuncu 6.5 136
2003 61 Dram Oyuncu 5.4 1,089
2002 60 Komedi Oyuncu 6.1 239
2001 59 Dram Oyuncu 5.7 1,826
1999 57 Dram Oyuncu 6.1 2,706
1997 55 Romantik Oyuncu 7.1 447

Üç Renk: Beyaz
1994 52 Komedi Oyuncu 7.7 56,339
1992 50 Dram Oyuncu 5.8 166
1988 46 Macera Oyuncu 7.3 1,832
1987 45 Dram Oyuncu 7.0 87
1987 45 Dram Oyuncu 8.8 57
1987 45 Dram Oyuncu 7.3 193
1986 44 Korku Oyuncu 7.0 379
1983 41 Dram Oyuncu 6.4 35
1983 41 Biyografi Oyuncu 7.5 5,738
1982 40 Dram Oyuncu 7.8 2,041
1981 39 Dram Oyuncu 7.2 337

Demir Adam
1981 39 Dram Oyuncu 7.5 2,746
1980 38 Dram Oyuncu 7.1 105

Huzur
1980 38 Dram Oyuncu 7.4 413
1980 Dram Oyuncu 7.6 26

Kum Saati Sanatoryumu
1973 31 Dram Oyuncu 7.7 2,798
1953 Dram Oyuncu 8.9 20
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,859) Mindhunter (2,638) The 100 (2,188) Legion (1,995) Preacher (1,877) La casa de papel (1,866) The Terror (1,414) Chernobyl (1,358) Big Little Lies (1,352) The Big Bang Theory (1,238)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019