Giriş Kayıt
Alejandro Trejo

Alejandro Trejo


Oyuncu

Alejandro Trejo, oyuncu.

Trauma (2017), Taxi para tres (2001), Acemİler (2003), (2004) Machuca (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 5.7 48
2022 Komedi Oyuncu 5.1 90
2022 Suç Oyuncu 8.0 59
2020 Dram Oyuncu 7.2 77
2020 Dram Oyuncu 7.9 11
2019 Macera Oyuncu 5.1 389
2017 Dram Oyuncu 6.7 22
2017 Korku Oyuncu 4.8 2,418
2017 Dram Oyuncu 4.8 86
2017 Komedi Oyuncu 8.0 8
2016 Komedi Oyuncu 5.6 31
2015 Dram Oyuncu 8.1 17
2014 Macera Oyuncu 7.0 40
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 16
2013 Komedi Oyuncu 6.5 118
2013 Dram Oyuncu 7.6 31
2012 Dram Oyuncu 7.3 9
2012 Dram Oyuncu 7.2 54
2011 Dram Oyuncu 8.5 173
2011 Dram Oyuncu 7.0 16
2011 Dram Oyuncu 6.7 379
2010 Dram Oyuncu 4.9 696
2010 Tarihi Oyuncu 8.9 11
2010 Dram Oyuncu 6.8 55
2010 Dram Oyuncu 5.0 26
2008 Dram Oyuncu 8.8 714
2007 Komedi Oyuncu 6.5 54
2007 Dram Oyuncu 6.9 93
2007 Komedi Oyuncu 6.7 72
2007 Komedi Oyuncu 5.9 140
2006 Dram Oyuncu 6.3 1,217
2006 Komedi Oyuncu 4.2 28
2004 Suç Oyuncu 7.5 54
2004 Biyografi Oyuncu 7.7 12,624
2004 Komedi Oyuncu 7.5 73
2004 Romantik Oyuncu 4.9 39
2004 Dram Oyuncu 7.8 21
2003 Dram Oyuncu 6.4 375

Acemİler
2003 Suç Oyuncu 6.0 880
2003 Dram Oyuncu 6.9 293
2003 Dram Oyuncu 8.0 304
2001 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,128
1999 Komedi Oyuncu 6.5 1,006
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024