Giriş Kayıt
Daniel J. Travanti

Daniel J. Travanti (84)


Oyuncu

Danielo Giovanni Travanti, 07 Mart 1940 Kenosha, Wisconsin, ABD doğumlu oyuncu.

Hill Street Blues (1981), Milenyum (1989), Gönlümü Çaldın (2013), Midnight Crossing (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Danielo Giovanni Travanti
Doğum Tarihi: 07 Mart 1940
Doğum Yeri: Kenosha, Wisconsin, ABD
Diğer Bir İsmi: Dan Travanti | Daniel Travanty | Danny Travanty |
Burcu: Balık
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gönlümü Çaldın
2013 73 Komedi Oyuncu 6.5 5,411
2011 Suç Oyuncu 8.1 18,391
2006 66 Gerilim Oyuncu 4.6 428

Büyük Kaçış
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 583,130
1999 Korku Oyuncu 6.9 2,002
1996 56 Dram Oyuncu 6.3 1,489

Gizli Gerçek
1995 55 Suç Oyuncu 6.4 29,620

Milenyum
1989 49 Dram Oyuncu 5.7 6,997
1988 48 Gizem Oyuncu 4.7 665
1981 Dram Oyuncu 8.2 10,656
1980 40 Komedi Oyuncu 5.4 1,134

Para Hırsı
1976 36 Aksiyon Oyuncu 6.2 2,840
1973 Suç Oyuncu 7.1 8,963
1973 Suç Oyuncu 6.9 3,179

Korkunç Teşkilat
1971 31 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,183

İkinci Hayat
1967 Komedi Oyuncu 7.6 201
1966 Western Oyuncu 7.1 212
1965 25 Suç Oyuncu 6.6 1,039
1965 Dram Oyuncu 7.4 1,396
1964 Macera Oyuncu 6.3 2,935
1963 Dram Oyuncu 6.6 5,591
1955 Dram Oyuncu 8.1 8,849
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film