Giriş Kayıt
Alessandro Trapani

Alessandro Trapani


Yönetmen Asistanı

Alessandro Trapani, yönetmen asistanı.

Quo vado? (2016), Parlak Yıldız (2009), (2007) Silk (2007), (2002) Angelonun Öcü (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 8,251
2010 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 143

Parlak Yıldız
2009 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.9 24,100
2007 Dram Yönetmen Asistanı 5.9 10,518
2003 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 680

Angelonun Öcü
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 8,155
2001 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 51

Yetenekli Bay Ripley
1999 Suç Çeşitli 7.4 163,573
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,300) The 100 (1,633) La casa de papel (1,387) Euphoria (1,205) The Big Bang Theory (1,163) Legion (1,157) Mindhunter (1,151) Chernobyl (1,150) Fear the Walking Dead (1,117) Big Little Lies (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019